Aktuality

23. PARDUBICKÁ STAVEBNÍ VÝSTAVA
18.09.2018
Srdečně Vás zveme na stavební výstavu v Pardubicích, která se koná ve dnech 4. - 6. 10. 2018. Místo konání je výstavní a společenské centrum IDEON PARDUBICE.  Volná vstupenka ke stažení zde
číst více
GDPR
25.05.2018
Ochrana osobních údajů
Firma Miloš Vlasák, Poběžovice 63, 534 01 Holice přistupuje k vašemu soukromí a osobním údajům s maximálním respektem. Dodržujme nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES.
Správcem Vašich osobních údajů je majitel firmy: Miloš Vlasák, Poběžovice 63, 534 01 Holice, IČ: 65238559 

Jaké osobní údaje o vás shromažďujeme?
   
Shromažďujeme o Vás osobní údaje, které jsou přiměřené účelu, pro který jsou zpracovávány. V žádném případě neshromažďujeme Vaše citlivé osobní údaje (zvláštní kategorii osobních údajů).   Jméno, příjmení, titul, adresa trvalého pobytu, podpis, vámi uvedená kontaktní adresa, číslo telefonu, číslo faxu, e-mailová adresa, IP adresa. Kromě výše uvedeného můžeme shromažďovat i jiné osobní údaje, které poskytujete nahráním obsahu nebo zasláním na naše kontaktní údaje (např. osvědčení nebo fotografie) na naše webové stránky. V takových případech mohou být shromažďovány pro zveřejnění obsahu na našich webových stránkách následující osobní údaje: vaše jméno, e-mailová adresa a jakékoli osobní údaje v obsahu, který se rozhodnete nám poskytnout. Shromažďujeme-li tento obsah, provádíme to vždy v souladu s příslušnými právními předpisy.


Jak vaše údaje používáme?   
Používáme je k vytvoření cenové nabídky, vyřízení objednávky, servisu, daňového dokladu, vystavení záručních listů a případné reklamace.

Osobní údaje, které nám sdělujete v rámci využívání služeb poskytovaných nebo nabízených naší firmou zpracováváme v souladu s právními předpisy. Vaše osobní údaje zpracováváme jen tehdy, když nám je poskytnete dobrovolně a z vlastní vůle. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.  Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.tepelna-cerpadla-vlasak.cz ,užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem: měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti, základní funkčnost webovýchstránek. Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu. Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.  Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli: Poskytovatelem služby Google Analytics   
   
 Komu je zpřístupňujeme?   
Osobní údaje poskytujeme pro případ záručních listů, reklamace nebo dodání zboží přímo zákazníkovy. Příjemci zpracovávající Vaše osobní údaje pouze za uvedenými účely a na základě našich pokynů v souladu s příslušnými opatřeními pro zajištění důvěrnosti a zabezpečení vašich osobních údajů – dle zpracovatelských smluv  

Vaše práva:
  vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce, požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce, na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy, požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením, podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
číst více
Krkonošský veletrh v Trutnově
17.04.2018

NÁŠ NOVÝ ZÁKAZNÍK, Sojka mu zimou uletěla, a tak nás Krakonoš požádal o nové tepelné čerpadlo Panasonic, aby se mu vrátila zpět.


Srdečně Vás zveme na Krkonošský veletrh v Trutnově, který se koná 27. - 28. dubna 2018. Volná vstupenka

číst více
Nabídka zaměstnání
17.04.2018
Příjmeme nového zaměstnance obor Chlaďař/ Technik chladících zařízení. Více informací na telefonním čísle: 608 063 079 nebo e-mailem: milosvlasak@seznam.cz
číst více
Nabídka zaměstnání
05.05.2017
Příjmeme nového zaměstnance na pozici Elektrikář. Nástup možný ihned. Více info na tel.: 608 063 079 nebo e-mailem milosvlasak@seznam.cz
číst více
Nový katalag tepelných čerpadel 2016/2017
04.08.2016
Pro stažení katalogu klikněte zde: Katalog TČ 2016/2017
číst více
Nová řada tepelných čerpadel Panasonic
19.04.2016
PANASONIC PŘEDSTAVUJE NOVOU ŘADU TEPELNÝCH ČERPADEL „AQUAREA GENERACE H“  

Panasonic uvádí na trh novou řadu tepelných čerpadel Aquarea Generace H v provedení Bi-Bloc, zahrnující vylepšený design usnadňující instalaci a nový, uživatelsky příjemný dotykový panel. Nová Aquarea Generace H s vynikající energetickou účinností A ++, představuje ideální řešení pro domácnosti, které chtějí ještě více zefektivnit svoje výdaje za energie.

Klíčové vlastnosti řady Aquarea Generace H:
Energetická účinnosti A ++
Odnímatelný dotykový panel
Elegantní, moderní design
Snadná instalace a údržba
Široká škála možností zapojení a ovládání

Inteligentní ovládání a snadná instalace

Nejvýraznějším znakem nové řady Aquarea Generace H je snadno použitelný ovládací panel, který je vybaven 3,5palcovým dotykovým LCD panelem s vysokým rozlišením. Uživatelům je tak usnadněno ovládání systému i nastavení různých funkcí, včetně nových režimů, jako je například režim bazénu. Panel umožňuje uživatelům sledovat energetický vstup a výstup v průběhu dnů, týdnů a měsíců, a získají tak komplexní přehled o využívání energie a vzniklé úspoře.

Panel, který obsahuje snímač teploty, může být z vnitřní jednotky vyjmut a instalován na jiném místě v domě, aby sloužil jako dálkové ovládání systému i termostat. Jeho plochý, inovativní design zaručuje, že se stane nenápadnou součástí jakéhokoliv interiéru. Novým ovladačem lze také nastavit topení ve dvou různých zónách. K dispozici je 10 evropských jazyků včetně češtiny.
 
Vnitřní jednotka Generace H prošla výrazným redesignem po stránce atraktivity i uživatelské přívětivosti a je proti svým předchůdcům menší, takže po instalaci zabírá méně místa.

Dlouhodobé úsilí společnosti Panasonic, aby instalace a údržba výrobků byla co nejjednodušší, se odrazila i v Generaci H. Součástí vnitřní jednotky je nově i vodní filtr včetně dvou kulových ventilů, což značně urychluje montáž. Filtr je pro snadný přístup při údržbě umístěn na přední straně jednotky. Generace H také nově obsahuje senzor, který přesně měří aktuální průtok vody. Díky této novince zjistí koncový zákazník s naprostou přesností výkon čerpadla, a může tak snáze monitorovat jeho spotřebu a celkovou účinnost.
 
Pro snadnější montáž bylo upraveno také uspořádání trubek. Potrubí s chladivem je nyní souběžně s vodovodním potrubím, takže jakmile je připojeno vodovodní potrubí, je mnohem jednodušší potrubí s chladivem připojit. Řídící jednotka je umístěna na přední straně. Potrubí je instalováno odděleně od elektrické části, která může být pro snadnější přístup jednoduše odejmuta.

Generace H rovněž nabízí množství volitelných funkcí zajišťující její vysokou flexibilitu. Uživatelé si například mohou zakoupit dodatečné příslušenství ve formě PCB. Prostřednictvím této desky budou mimo jiné schopni ovládat solární panely, externí přepínání mezi vytápěním a chlazením a navíc získají možnost ovládat celý systém na svorkách 0 - 10 V. Mezi dodatečné příslušenství rovněž řadíme třícestný ventil, jehož vnitřní instalaci konstrukce bez problémů umožňuje. Nové Internetové ovládání systémem Aquarea Cloud je samozřejmosti.
číst více
Nová zelená úsporám: Startuje kontinuální výzva
04.01.2016
Ministerstvo životního prostředí a Státní fond životního prostředí ČR zveřejnili podmínky další výzvy v programu Nová zelená úsporám určenou pro rodinné domy.
číst více
Konečně nám dorazil velký pomocník pro Vaši stavbu: Míchací lopata JCB 3CX
26.03.2015
Podívejte se na video nebo mrkněte na náš facebookový profil. Tam naleznete více videí.
číst více
Moderní bydlení a zahrada
13.01.2015
Podívejte se na fotky našeho stánku z již prohěhlé výstavy v Aréně Pardubice.
číst více
Prohlédnout mapu referencí